Hyttetomt 5


Fjellbu
Viste
Trend 1
Trend 2
Trend 3

Fjellbu – ei moderne hytte

Fjellbu er en lys, moderne og arealeffektiv hyttemodell med et bruksareal på 51,6 m2.

I første etasjen er det et gjennomgående allrom med stue, kjøkken og spiseplass. Her er det også direkte utgang til uteområdet. Etasjen har også to soverom og et stort og flott baderom. Hytta har en praktisk utvendig bod plassert på baksiden. Boden passer fint til lagring av turutstyret eller andre redskaper du behøver på hytta. Dette er en modell hvor det er lagt vekt på å få mye lys inn i hytta med de store vindusflatene i front. Dette skaper en nærhet til naturen og omgivelsene rundt, samtidig som at dagslys er godt for vår mentale helse. I tillegg er de store vinduene med på å gi hytta et moderne og særegent uttrykk.

Drømmesoverom på loftet

På loftet er det et stort soverom og et rom med åpen løsning ned til stuen på hovedplanet. Det åpne rommet kan fint brukes som TV-stue, lesekrok eller arbeidsplass på hytta. Soverommet er en drøm å våkne opp i hvis hytta er plassert på en tomt med god utsikt. Her har man prioritert å bruke mye plass på et viktig rom i huset som antakeligvis brukes av de som er på hytta mest.

Les mer om hyttetypen Fjellbu

Viste – funkishytte på ett plan

Viste er en lys og moderne funkishytte med alt på ett plan. Dette er en akkurat passe stor hytte med et bruksareal på 74,4 m2.

Moderne hytte med store og gode sosiale soner

Hytta har en stor og praktisk gang, med god plass til et stort garderobeskap. Fra gangen har du inngang til alle øvrige rom. På den ene fløya av gangen har hytta to gode soverom med badet plassert mellom seg. Fra andre siden av gangen kommer du inn i hyttas sosiale sone bestående av stue, kjøkken og spiseplass.Funkishytten er meget praktisk innredet med en åpen stue-/kjøkkenløsning. Det åpnet rommet har plass til egen kjøkkenøy og ikke minst en stor spiseplass.

Funkishytte med store vinduer og pergola

De store vinduene gir godt med dagslysinnslipp, og plasseres hytta på en flott tomt fungerer vinduene fint som et eget maleri. Med direkte utgang fra spiseplassen har du funkishyttens terrasse. Pergolaen over terrassen har mange vinkler kombinert med lange smale vinduer, plassert i ulik høyde med store vindusflater. Dette gir hytten et moderne særpreg. Pergolaen gir også et definert og hyggelig uteområdet. I tillegg har hytta en stor separat bod på hele sju kvadratmeter, som gir mulighet for ekstra soveplass.

Les mer om hyttetypen Viste

Trend 1 – funksjonell liten hytte

Ønsker du deg en moderne og arealeffektiv hytte? Da kan Trend 1 være noe for deg! Trend 1 er en funksjonell liten hytte med et bruksareal på 54,2 kvadratmeter.

Funkis i småhytteserien

Dette er en kompakt hytte med et moderne preg og med funksjonell planløsning.
Her er det lagt vekt på at hytta skal slippe inn mye naturlig lys, og gi mulighet til å nyte utsikten, med de mange vinduene i stue- og kjøkkendelen.

Ved inngangspartiet har hytta en praktisk utebod. I første etasje er det gangen som leder videre til alle øvrige rom. Dette er en fin løsning som også gjør at du får isolert skitt og støv fra de andre rommene.

Sjarmerende hytteliv

Småhytta har en åpen stue- og kjøkkenløsning med grei benkeplass på kjøkkenet, og god plass til spisebord og sofagruppe. Soverommet har en egen innebod, som fint kan fungere som garderobe. Hytta har en romslig terrasse på 25,2 m2 som strekker seg på hele hyttas lengde. Det er utgang til terrassen fra stue- og kjøkkenområdet og fra soverommet. Dette i kombinasjon med flere møbleringsmuligheter gjør at du kan nyte fine dager på flere måter.

Les mer om hyttetypen Trend 1

Trend 2 – romslig funkishytte

Trend 2 er en romslig funkishytte med alt på ett plan. Hytta er en moderne og stilren hytte med et bruksareal på 112,8 m2.

Funkishytte med alt på ett plan

Hytten er delt inn i praktiske soner og har godt med bodplass. Inngangspartiet leder inn til en yttergang med plass til garderobeskap og inngang til et gjestetoalett. Yttergangen leder videre til hyttas to ulike soner/avdelinger, bestående av stue- og kjøkkenområdet og soveromsavdelingen. Innergangen på hytta leder til tre gode soverom, en bod og badet. Boden kan fint brukes som en ekstra garderobe eller som en vanlig lagringsplass.

Moderne hytte med anneks

Fra vindfanget er det skyvedør inn til en åpen stue- og kjøkkenløsning. Rommet er på hele 31,4 m2 og har plass til et kjøkken med mye benkeplass, en stor spiseplass og en romslig sofagruppe. Store gode vinduer slipper inn mye dagslys og gir en fin nærhet til omgivelsene. Hytten har en hyggelig, skjermet terrasse på 17,3 m2, som binder hytta og annekset sammen. Annekset består av to boder, der man fint kan gjøre om den største boden til et gjestesoverom.

Les mer om hyttetypen Trend 2

Les mer om byggebeskrivelse